Ja kupię to.
Autorus

k , chociaż wydaje mi się ( :twisted: ), że grupa zadowolonych z mojego doradztwa jest liczniejsza od grupy "niezadowolonej"
Car audio jest tak samo dla ludzi, jak wiele wiele innych rzeczy. Trudno mi jednak znaleźć dla tego uzasadnienie inne, niż takie, że ludzie robią to głównie po to, aby się wyróżniać, a nie po to, by czerpać z tego przyjemność natury doznaniowej (no chyba, że doznanie ma się sprowadzać np. do bólu bębenków, a nie do tego, żeby docenić ten prosty fakt, że wokalista trafia precyzyjnie w nuty
k ).
k ).
k
k
Car audio jest tak samo dla ludzi, jak wiele wiele innych rzeczy. Trudno mi jednak znaleźć dla tego uzasadnienie inne, niż takie, że ludzie robią to głównie po to, aby się wyróżniać, a nie po to, by czerpać z tego przyjemność natury doznaniowej (no chyba, że doznanie ma się sprowadzać np. do bólu bębenków, a nie do tego, żeby docenić ten prosty fakt, że wokalista trafia precyzyjnie w nuty
k ).
Tzn. forum to zaczelo grac jednym glosnikiem. 
Sa na tym forum osoby, ktore pakuja cala swoja kase w samochod (pelne uznanie dla pasji), ale sa tez tacy, ktorzy mogliby za polowe swojej miesiecznej pensji zrobic sobie "najmocniejsza pompe w Polsce" albo inne cuda, ale tego nie robią, bo maja inne priorytety i cele w zyciu.
znamy sie dobrze i mysle lubimy sie wzajemnie (?).
Dodatkowo osobiscie korzystam dosc czesto z oferty Michala, bo czlowiek jest slowny, wiarygodny i zna sie na rzeczy.
k
Chętnie posłuchałbym kiedyś zestawu, który będzie rzeczywiście dobry (i niekoniecznie drogi). Ja się lubię nawracać, tylko muszę mieć argumenty przemawiające za tym.
k
Chętnie posłuchałbym kiedyś zestawu, który będzie rzeczywiście dobry (i niekoniecznie drogi). Ja się lubię nawracać, tylko muszę mieć argumenty przemawiające za tym.
k
k

k
27-09-2003
oraz E 30 

Komentarz